fbpx

Check hier de eerste 11 minuten Dead Island 2 gameplay

Voor degenen die echt niet kunnen wachten om zombies af te slachten, serveren we je hier een trailer van 11 minuten die een mooie introductie biedt tot de gameplay van Dead Island 2.

In de korte maar krachtige fragmenten van de gameplay van Dead Island 2 worden we blootgesteld aan de allereerste scènes van de semi-open-wereld zombie-epic die binnen enkele dagen uitkomt. Het is een introductie die perfect de deur opent naar wat je kunt verwachten in het spel.

We hebben veel te lang gewacht op Dead Island 2, vooral gezien het feit dat het tien jaar geleden voor het eerst werd aangekondigd. Dead Island 2 komt op 21 april uit op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: