fbpx

The Last of Us Part 1-spelers kunnen nu hun geld terugvragen

The Last of Us

Dacht je eindelijk aan de slag te kunnen met de pc-versie van een van de beste games van de voorbije jaren… Is dat even tegenvallen zeg. Zoals je in onze review, en niet alleen bij ons, kan lezen draait The Last of Us Part 1 helemaal vierkant. Niet tevreden? Geld terug!

The Last of Us kan je downloaden en spelen via Steam. Normaal is het niet de gewoonte van Steam om refunds te doen, al is dat uitzonderlijk wel het geval als je een game minder dan 2 uur gespeeld hebt. De regel is als volgt: Steam geeft alleen een terugbetaling als je minder dan twee uur gameplay hebt en als je het spel binnen de laatste twee weken hebt gekocht.

Maar voor The Last of Us zou er een uitzondering gemaakt worden. Dat is toch wat we lezen op Reddit.

It looks like Steam is accepting Refunds For The Last Of Us Regardless Of playtime”,

Je kan dus je geld terugvragen zo blijkt of wachten tot de pc-versie wel werkt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

3 gedachten over “The Last of Us Part 1-spelers kunnen nu hun geld terugvragen

  1. Geen problemen hier. Prima te spelen met mijn RTX 3090.

  2. Ik vind dat juli te erg juli aan stellen doe normaal snapje het is een game en dat ze moeite hebben gedaan om deze serie te maken respect het draait niet aleen maar om haat en zo doe normaal alsjeblieft ik ben 15 en zo denk ik er over dank u voor u begrip

    1. Er zitten meer bugs in de Last of Us game dan dat er spelfouten zitten in dat stukje tekst, en dat zegt een heleboel..

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: