fbpx

Eerste trailer voor Wes Andersons Asteroid City

Om de dag goed te beginnen, toch voor de filmliefhebbers, serveren we jullie als ontbijt de eerste trailer voor Wes Andersons nieuwste, namelijk Asteroid City.

In de hoofdrollen een heleboel Hollywoodsterren waaronder Margot Robbie, Scarlett Johansson, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Tom Hanks en Matt Dillon.

Asteroid City speelt zich af in een fictief Amerikaans woestijnstadje rond 1955. De route van een Junior Stargazer/Space Cadet conventie (georganiseerd om studenten en ouders uit het hele land samen te brengen voor vriendschap en wetenschappelijke competitie) wordt spectaculair verstoord door wereldveranderende gebeurtenissen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: