fbpx

Ontdek de nieuwe Xbox draadloze controller Remix Special Edition

Nu Earth Day voor de deur staat, kondigt Xbox aan dat de Xbox Wireless Controller – Remix Special Edition beschikbaar is voor pre-order via de Microsoft Store voor een adviesprijs van €84,99, inclusief een Xbox Rechargable Battery Pack, waarmee je zonder wegwerpbatterijen speelt.

De controller is gemaakt van gerecyclede kunststoffen die voor een derde bestaan uit regrind (opnieuw gegranuleerd) en hergebruikt materiaal.

Elke Remix Special Controller is gemaakt met post-consumer recycled resins (PCR) en eerder gegoten gekleurde onderdelen van overgebleven controllers van de Xbox One generatie, waardoor elke controller zijn eigen look en feel heeft met subtiel variërende aardetinten met markeringen en texturen.

De Xbox Remix Special Edition draadloze controller is te nu pre-orderen en zal vanaf 18 april verkrijgbaar zijn via de Microsoft Store; daarna op 25 april bij andere retailers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: