fbpx

PC-versie The Last of Us: Part 1 krijgt morgen hotfix, Steam Deck-optimalisaties even in de koelkast

The Last of Us Part 1

Het gaat allesbehalve goed met de pc-versie van The Last of Us: Part 1. De game draait nog steeds vierkant en onze auron_sagara is serieus aan het foeteren om de review af te krijgen. Al is er misschien beterschap op komst.

Naughty Dog heeft via Twitter laten weten dat we op 5 april een hotfix mogen verwachten voor The Last of Us: Part 1 op pc. Op vrijdag wordt er nog een grotere patch uitgerold. Wat deze fix en update allemaal moet oplossen wordt later bekend gemaakt wanneer alles live staat.

Daarnaast zegt Naughty Dog dat het momenteel de focus legt om de plooien in The Last of Us: Part 1 glad te strijken in plaats van te werken aan optimalisaties voor de Steam Deck. De ontwikkelaars vraagt eigenaars van de Steam Deck nog even geduld.

Hebben jullie The Last of Us: Part 1 al kunnen spelen op pc?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d