fbpx

Grootste content-update Wild Hearts serveert nieuwe Kemono en Karakuri

Wild Hearts Leathal Blossom-update

Electronic Arts heeft met Wild Hearts een fantastisch nieuwe IP in handen. Dat zijn niet mijn woorden, maar die van Yakkoi in zijn uitgebreide review van de game. Vooral zijn uitstekende online co-op deed hem watertanden.

Wild Hearts wordt nu nog een stuk beter, want EA brengt op 6 april de grootste content update tot nu uit voor deze grootse monsterjaaggame.

Met de Leathal Blossom-update zorgt ontwikkelaar Koei Tecmo ervoor dat we kunnen kennismaken met een gloednieuwe Kemono-soort: de vosachtige Murakumo. Deze nieuwe bedreiging gebruikt de wind als wapen, vliegt door de lucht en kan een groot aantal dreigende aanvallen met bloembladeren uitvoeren. De donderende tornado van het vosachtige beest kan er zelfs voor zorgen dat je bewusteloos raakt als je te dichtbij komt. 

Gelukkig krijg je ook nieuwe aanvalsmogelijkheden met de nieuwe Spinning Top Fusion Karakuri. Naarmate de Spinning Top meer obstakels raakt, wordt het steeds sneller en krachtiger en kan het een effectieve aanval van dichtbij uitvoeren. Het kan zelfs een aanvallende Kemono doen wankelen.

Verder voegt de grote update het nieuwe Limit Break-systeem toe, waarmee je Core Orbs kunt gebruiken om je wapens en pantser te verbeteren. Je kan deze Core Orbs verdienen wanneer je Kemono-jachten tot een goed einde brengt. Voor nog meer info over deze update kan je terecht op de officiële website van Wild Hearts.

Wild Hearts is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: