fbpx

Nieuwe update geeft Horizon: Call of The Mountain meer VR-instelmogelijkheden

Horizon Call of The Mountain

Heb je een PlayStation VR2 in huis en heb je Horizon: Call of The Mountain nog niet gespeeld? Dan moet je jezelf niet alleen diep schamen, maar ook snel je portemonnee boven halen! Want de game is dé perfecte showcase voor Sony’s nieuwste VR-headset.

Horizon Call of The Mountain is sinds vandaag ook nog wat beter geworden dankzij Patch 1.04 die een heleboel bugs fixt, maar je ook een pak extra instelmogelijkheden geeft.

Zo krijg je nu de mogelijkheid om het contrast aan te passen van de game en keuzemogelijkheden hoe je de ondertitels te zien wil krijgen. Zo is het nu mogelijk om de tekst afhankelijk van het personage dat spreekt een andere kleur mee te geven.

Ook qua gameplay worden enkele quality of life-aanpassingen doorgevoerd. Zo heb je nu de mogelijkheid om ervoor te kiezen dat je pijlen of handgereedschap automatisch gemaakt worden. Als vond ik het juist cool om mijn eigen klimgereedschap in elkaar te knutselen met de PS VR2…

De volledige lijst met aanpassingen vind je in de officiële SubReddit van de game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: