fbpx

Pure horror in nieuwe Amnesia: The Bunker trailer

Als ik al een vergelijking mag maken, dan zou ik Amnesia: The Bunker durven vergelijken met Alien Isolation. In deze claustrofobische WO1-setting, lees loopgraven, tunnels en bunkers wordt je immers ook opgejaagd door een monster, net zoals in Alien Isolation.

Alleen is het hier nog enger en zullen je zenuwen in Amnesia nog meer op de proef gesteld worden. In deze nieuwe trailer maak je immers kennis met het monster, en dat monster is niet meteen je beste vriend…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: