fbpx

Eerste trailer voor DC’s nieuwste superheld Blue Beetle

In augustus verschijnt Warner Bros.’ Blue Beetle in de bioscoop. Een prent waarin we kennismaken met DC’s nieuwste superheld.

Het verhaal gaat als volgt: Jaime Reyes keert terug naar huis vol aspiraties voor zijn toekomst, alleen om te ontdekken dat thuis niet is zoals hij het achterliet. Terwijl Jaime zijn doel zoekt, komt hij in het bezit van een oud relikwie van buitenaardse biotechnologie, de Scarab.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: