fbpx

Binnenkort op Xbox Game Pass: Minecraft Legends, Ghostwire: Tokyo en meer

ghostwire-tokyo

Binnenkort hebben gamers met een Xbox Game Pass-abonnement er weer een aantal toffe titels bij.

Hieronder een overzicht van wat je mag verwachten, en wanneer, als je een abonnement hebt.

Vandaag beschikbaar:

  • Loop Hero (console en pc)

Binnenkort beschikbaar:

  • Iron Brigade (cloud en console) – 6 april
  • Ghostwire: Tokyo (cloud, console en pc) – 12 april
  • NHL 23 (console) EA Play – 13 april
  • Minecraft Legends (cloud, console en pc) – 18 april

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: