fbpx

Q&A met Alexander Ludwig (Bjorn Ironside – Vikings) Facts Gent 2023

Wij zijn fan van de serie Vikings en als een van de sterren van die serie, namelijk Bjorn Ironside, naar België komt, dan is onze eigenste Viking Razer er als de kippen bij om op de eerste rij verslag te doen van die Q&A.

Alexander Ludwig was zaterdag te gast op FACTS in Gent en zoals gezegd hadden we een man ter plaatse, namelijk Razer, om de Q&A te filmen.

Razer is een trouwe bezoeker van events dus je kan je altijd abonneren op zijn YouTube-kanaal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: