fbpx

Aziatische man geneest op miraculeuze wijze dankzij PlayStation 5

PlayStation 5

Gamen is gezond, toch als je niet overdrijft natuurlijk. Je leert er talen door, probleemoplossend denken, oefent je reflexen, houdt je geest scherp, oog-hand coördinatie en zo kunnen we nog even doorgaan. In Azië geneesde een man zelfs op miraculeuze wijze dankzij zijn PlayStation 5.

Dat is toch wat Sony ons wil doen geloven in een nieuwe reclamevideo die het vrijgaf voor de Aziatische markt. In de reclame is te zien hoe het snel bergafwaarts gaat met een man die er absoluut niet goed aan toe is. Gelukkig vindt zijn vriendin de oplossing voor zijn instabiele gezondheid: een PlayStation 5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: