fbpx

Planet Zoo: Tropical Pack nu beschikbaar

Met games als Planet Zoo, Jurassic World Evolution, Planet Coaster, F1 Manager 2022 en Elite Dangerous heeft ontwikkelaar Frontier Developments zijn plekje op de kaart meer dan verdiend. Een van die steengoede games, namelijk Planet Zoo, krijgt er vanaf vandaag weer wat extra content bij.

Reis vanaf vandaag naar het hart van het regenwoud om vijf nieuwe dieren te ontmoeten in Planet Zoo, waaronder de Lar Gibbon, Red River Hog, Fossa, Asian Water Monitor en de Brown-Throated Sloth in de Walkthrough Exhibit.

Dierenverzorgers kunnen hun dierentuin ook omtoveren tot een rustig tropisch paradijs met decorstukken en gebladerte geïnspireerd op Zuidoost-Azië.

Een gloednieuw carrièrescenario, dat zich afspeelt in de jungle, daagt dierenverzorgers uit om samen te werken met Tiffany Summers en een terugkerende Planet Zoo-slechterik om het lot van de dierentuin te keren en een toevluchtsoord voor de bewoners te creëren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: