fbpx

Promotietrailer voor Transformers: Rise of the Beasts

Persoonlijk hoop ik dat Transformers: Rise of the Beasts, de zevende in de saga, de filmreeks terug op de rails krijgt. Of dat zo is, dat valt natuurlijk nog af te wachten. Op 8 juni kennen we het antwoord op deze vraag want dan draait de film in de cinema.

De nieuwe film, die zich afspeelt in de jaren negentig, neemt ons onder andere mee naar Brooklyn, New York en Peru.

Rise of the Beasts introduceert drie nieuwe robotclans, namelijk Maximals, Predacons en Terrorcons, die zich mengen in de nog steeds aan de gang zijnde strijd op aarde tussen de Autobots en Decepticons.

De nieuwe promotietrailer moet ons alvast warm maken voor de film.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: