fbpx

Rally Adventure-uitbreiding voor Forza Horizon 5 is nu beschikbaar

Forza Horizon 5 Rally Adventure

Ontwikkelaar Playground Games heeft de tweede grote uitbreiding voor Forza Horizon 5 uitgebracht: Rally Adventure.

In Rally Adventure kun je de Sierra Nueva en zijn ruige circuits opnieuw ontdekken van achter het stuur van rallymonsters, in het stof, op het asfalt en in kilometerslange nachtraces.

In totaal krijgen je ook tien nieuwe wagens ter beschikking waaronder de volledig elektrische Ford F-150 Lightning Platinum uit 2022 en de Hoonigan Volkswagen Baja Beetle Class 5/1600 ‘Scumbug’ uit 1973.

Als je de Forza Horizon 5 Premium Expansion Bundel, Premium Edition van de game of de Expansion Bundel bezit, heb je meteen toegang tot Forza Horizon 5: Rally Adventure. Je kunt de Forza Horizon 5: Rally Adventure uitbreiding ook afzonderlijk kopen voor €19,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: