fbpx

Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack nu beschikbaar

Hoe meer dino’s hoe beter! In films, series en games bedoel ik dan want in het echt zou ik die beesten, toch die met lange tanden en grote klauwen, niet tegen het lijf willen lopen. Thank God dus voor de Jurassic World Evolution-serie.

Update: Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack is nu beschikbaar is op PC via Steam, Epic Games Store, Windows Store en GeForce Now, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack biedt de mogelijkheid om ons park uit te breiden met vier gevleugelde en gevederde prehistorische soorten.

Yutyrannus, wiens naam wordt vertaald als ‘gevederde tiran’, doet zijn naam eer aan als een van de grootste bekende gevederde carnivoren die ooit zijn ontdekt. Dit tweevoetige roofdier werd voor het eerst ontdekt in Noordoost-China en heeft een lichte maar dichte vacht die isoleert tegen koude weersomstandigheden.

Even fascinerend is Jeholopterus, een beweeglijk vliegend reptiel waarvan het enige paleontologische exemplaar tot de best bewaarde van alle pterosaurussen behoort. Jeholopterus, de kleinste soort die tot nu toe in Jurassic Word Evolution 2 door het luchtruim zwierf, zou een vacht van korte, delicate vezels hebben gehad. Gasten kunnen de kleine soort zien eten bij de nieuwe insectenvoederbak.

Parkbeheerders kunnen ook Deinocheirus verwelkomen, een van de grootste ornithomimosaurussen die ooit zijn ontdekt. Hoewel zijn lange armen, een eendachtige snavel en gebochelde rug een intimiderend figuur slaan, is Deinocheirus de tweede allesetende soort in Jurassic World Evolution 2 en de eerste die zich zowel met planten als met vis voedt.

Naast deze majestueuze wonderen is Sinosauropteryx een fascinerende aanvulling op elk park. Dit compacte fossiel van de roedeljager, dat in 1996 werd ontdekt, was de eerste die het bestaan van gevederde dinosaurussen suggereerde. Gasten zullen genieten van zijn lange, gestreepte staart en dikke gevederde vacht.

De PDLC komt samen met een gratis update die bestaande spelers een reeks nieuwe functies en verbeteringen biedt.

De nieuwe Log Viewing Gallery en Dome Viewing Gallery bieden enthousiaste bouwers nog meer manieren om hun gasten de prehistorische bewoners te laten zien, terwijl de introductie van een Cinematic Camera Mode spelers in staat stelt hun parken in al hun pracht vast te leggen. Met varianten op de Zip Line en extra vierkante niveaus kunnen spelers nog creatiever te werk gaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: