fbpx

Lentekoopjes met kortingen tot 75 procent in de PlayStation Store

PlayStation Store

De Lente is in het land en de zon schijnt! Zalig! Correctie, niet zalig! Niets zo vervelend als de zon die door het raam naar binnenschijnt op je tv/monitor, of je partner die zaagt om een terrasje te doen of te gaan wandelen.

Gelukkig is er de Spring Sale in de PlayStation Store waarbij er maar liefst meer dan 2000 games en DLC in de aanbieding staan. Bij sommige titels geniet je van een korting van maar liefst 75 procent.

Het ideale moment dus om je collectie aan te vullen, te vervolledigen of jezelf te verwennen met een nieuwe game.

Check bijvoorbeeld The Last of Us Part 1 op PS5, Horizon Forbidden West, Gotham Knights, Need for Speed Unbound, het poezelige Stray, het straffe hunting game van EA Wild Hearts, het ondertussen geniale No Man’s Sky, het verrassende Sifu, Marvel’s Midnight Suns, allemaal titels die je nu tegen een stevige korting in huis kan halen.

Maar laat je gewoon verrassen en ga eens piepen in de PlayStation Store, dat is nog veel plezanter! Deze actie loopt tot 12 april dus je hebt nog wel even tijd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: