fbpx

Nieuwe gameplay trailer EA Sports PGA Tour mept er niet naast

EA PGA Tour

Ik sta op de court, haal mijn club boven, zet me in de juiste positie en ben er klaar voor om met een schitterende swing mijn golfballetje op de green te krijgen. En dan gebeurt het: ik sla er fenomenaal naast…. Yep, de golfsport en ik, wij zijn geen vrienden.

Misschien moet ik wat oefenen met EA Sports PGA Tour dat binnenkort in de rekken ligt? Om ons op te warmen voor de release volgende week vrijdag heeft EA alvast een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven. Zo kan ik toch al even kijken hoe het wel moet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: