fbpx

Turnbased RTS The Great War: Western Front nu uit op pc

War? What is good for? Absolutely nothing!” zong een zekere Edwin Starr in 1970. En hij heeft gelijk natuurlijk.

Al zouden we zonder al die oorlogen geen games gehad hebben als Company of Heroes, Total War, Age of Empires, Commandos, Call of Duty, Battlefield, Medal of Honor en een pak andere titels. En dan denken we ook aan The Great War: Western Front, dat nu verkrijgbaar is op Steam en in de Epic Games Store.

Spelers kruipen in de dubbele rol van Theatre Commander en Field Commander en leiden hun troepen in zowel real-time strategie als turn-based grand strategy gameplay over het Westelijk Front om de overwinning veilig te stellen in een van de meest fundamentele conflicten van de moderne geschiedenis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: