fbpx

Pokémon: The Arceus Chronicles nu verkrijgbaar op digitale platformen

Pokémon: The Arceus Chronicles is nu verkrijgbaar op digitale platformen. Deze serie ging in première tijdens Pokémon Worlds en verscheen iets later op Netflix. Voor de fans die het avontuur zelf willen bezitten is Pokémon: The Arceus Chronicles nu beschikbaar op iTunesGoogle Play (niet NL) en Amazon (alleen VK en Duitsland).

Een bezoek aan de Sinnoh regio verandert in een groots avontuur wanneer Ash, Pikachu en vrienden hun krachten bundelen met krachtige Pokémon om een dreigende bedreiging het hoofd te bieden.

Als Ash, Goh en Dawn een mysterieus bericht ontvangen van de Mythische Pokémon Arceus, gaan ze samen met Brock op onderzoek uit bij Mount Coronet. Daar vinden ze een op hol geslagen Heatran en de commandanten van Team Galactic, die vastbesloten zijn hun vermiste leider te vinden door een poort tussen dimensies te openen.

Met een trio Legendarische Pokémon en Sinnoh Champion Cynthia aan hun zijde hebben onze helden veel hulp, maar ze zullen alles nodig hebben om Sinnoh van de ondergang te redden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: