fbpx

Live a Live verschijnt op 27 april voor PlayStation-consoles en pc

Live  a Live verschijnt op 27 april 2023 voor PlayStation-consoles en pc via Steam. Vanaf vandaag kan je de game pre-orderen in de PlayStation Store of Steam. PlayStationPlus-leden die de game pre-orderen vóór de lancering op 27 april 2023 krijgen 20% korting, net als Steam-spelers die de game aanschaffen vóór 11 mei 2023.

Live a Live biedt spelers de vrijheid om acht verschillende verhalen te beleven met acht verschillende personage, elk in een ander tijdperk, uiteenlopend van de prehistorie tot het Wilde Westen, en meer.

Elk hoofdstuk daagt spelers uit met een andere soort gameplay, zoals stealth, suspense en het plaatsen van valstrikken, allemaal gebaseerd op het turn-based gevechtssysteem van Live a Live.

De episodische verhaalvorm biedt spelers veel ruimte om het avontuur naar eigen voorkeur vorm te geven, waarbij spelers zelf kiezen in welke volgorde ze de hoofdstukken van begin tot eind willen voltooien, of om juist steeds tussen de hoofdstukken te wisselen.

Daarnaast is een gratis speelbare demo verkrijgbaar in de PlayStation Store en op Steam. In de Live a Live-demo kunnen spelers de beginsecties spelen van drie van de acht verhalen in de game: The Wild West, Twilight of Edo Japan en The Distant Future.

Na aanschaf kunnen PlayStation- en Steam-spelers hun opgeslagen vorderingen overzetten naar de volledige versie van de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: