fbpx

Spannende nieuwe gameplay-details onthuld over Final Fantasy 16

Final Fantasy XVI

Square Enix heeft tijdens PAX East nieuwe details onthuld over Final Fantasy 16, de langverwachte game die op 22 juni exclusief uitkomt op PlayStation 5.

Naast de eerder uitgebrachte trailer met diverse locaties van Valisthea, de wereld waarin het spel zich afspeelt, hebben Naoki Yoshida en Koji Fox ook een presentatie gegeven waarin ze meer informatie gaven over het spel.

Tijdens de presentatie werd onthuld dat Final Fantasy 16 een Graphics-modus en Framerate-modus zal bevatten. De Graphics-modus biedt een 4K-resolutie en 30 frames per seconde, terwijl de Framerate-modus voor 60 frames per seconde en 1440p gaat. Bovendien toonde de presentatie uitgebreide gameplaybeelden van het spel.

Daarnaast werd bekendgemaakt dat er quick-time events zullen zijn tijdens baasgevechten. Deze events bestaan uit drie types: Attack, Evasion en Clash. Ook werd onthuld dat er in het spel twee levensfases van het hoofdpersonage Clive Rosfield zullen worden behandeld, namelijk zijn tienerjaren en dertiger jaren.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: