fbpx

Nieuwe Pokemon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet aangekondigd

Pokemon Scarlet Violet

The Pokémon Company International heeft de nieuwste uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd: Scarlet & Violet—Paldea Evolved. Deze uitbreiding zal vanaf 9 juni 2023 verkrijgbaar zijn.

Scarlet & Violet—Paldea Evolved introduceert meer Pokémon ex, die een hoog HP en krachtige aanvallen en Ability’s hebben maar twee Prize-kaarten kosten wanneer ze uitgeschakeld worden.

Trainers treffen ook weer Tera Pokémon ex aan in de nieuwe uitbreiding, waaronder Slowking, Forretress en Dedenne. Hun full-art illustraties tonen de bijzondere kristaleffecten van hun verschijning.

Daarnaast wordt er nieuw artwork geïntroduceerd voor Illustration Rare- en Special Illustration Rare-kaarten. Dit betekent dat Trainers kaarten met uniek artwork kunnen verzamelen die de persoonlijkheid of evoluties van deze Pokémon laten zien.
 
In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

  • 15 Pokémon ex en 3 Tera Pokémon ex
  • 36 Illustration Rare Pokémon
  • 18 Ultra Rare Pokémon ex en 8 Ultra Rare Supporter-kaarten
  • 15 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 9 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten, waaronder Pokémon ex, Trainer- en Energy-kaarten

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: