fbpx

Apex Legends Sun Squad Collection Event aangekondigd

Apex Legends blijft, tezamen met Fortnite en Warzone, toch een van de betere en coolere battle royale games om te spelen. En daar hebben de vele events die het spel fris en boeiend houden waarschijnlijk iets mee te maken.

De volgende in het rijtje is het pas aangekondigde Sun Squad Collection Event.

Het in-game-evenement vindt plaats van 28 maart tot en met 11 april, en introduceert de “Heatwave”-modus, exclusieve cosmetische items en nog veel meer.

  • Gloednieuwe modus – Spelers hebben extra zonnebrandcrème nodig in de tijdelijke “Heatwave”-modus, een variant op Battle Royale waarin sporadische hittegolven schade toebrengen aan spelers die zich buiten bevinden. Wie wil overleven, schuilt binnen of blijft onder hitteschilden tot de hittegolf afneemt. Probeer in het ergste geval te sliden of een zonnebril te dragen om de schadelijke zonnestralen te verminderen.
  • Zomerse kledingstukken – Er zijn 24 exclusieve cosmetische items te verzamelen voor Ash, Mirage, Fuse en meer. Het gaat om Hawaïaanse overhemden, scuba-uitrustingen en nog veel meer
  • Unlockable van Ash – Spelers kunnen extra items verdienen met het beloningenpad van het event. Als ze voor 11 april alle 24 cosmetische items hebben ontgrendeld, spelen ze automatisch de “Strongest Link” Heirloom van Ash vrij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: