fbpx

Xiaomi brengt de Redmi Note 12-serie en Redmi Watch 3 uit

Xiaomi Redmi Note 12

Xiaomi is al enkele jaren een geduchte uitdager voor Samsung in het middensegment van de smartphonemarkt. Met de Redmi Note 12-serie probeert het Chinese merkt hun greep op dit brede segment te vergroten door hun nieuwe smartphones uit te rusten met hi-end specificaties en features. Daarnaast brengen ze ook de derde versie van hun Redmi Watch op de markt.

“Na het grote succes van de Redmi Note 11-serie in West-Europa blijven we innoveren door de lat hoger te leggen in het middensegment. Met de Redmi Note 12-serie en nieuwe wearables weet ik zeker dat we onze gebruikers opnieuw zullen verrassen. Niet alleen met de combinatie van hoge prestaties en functies gebouwd met gebruikers in gedachten, maar ook met een zeer concurrerende prijs.”

Wen Ou, General Manager Western Europe Xiaomi.

Disclaimer: we hebben de smartphones en smartwatch niet getest. Onderstaande info komt uit het persbericht.

De blikvanger in de Redmi Note 12-serie is de Redmi Note 12 Pro+ 5G met zijn krachtige drievoudige camerasysteem. Met een flagshipniveau 200MP hoofdcamera met OIS, een ultra-brede camera en een macro-camera, herdefinieert het top-of-the-line toestel fotografie in het bovenste mid-range smartphonesegment. De Redmi Note 12 Pro 5G is voorzien van een grote, krachtige IMX766-sensor met OIS ultra-brede en macro-camera’s waar zelfs bij weinig licht indrukwekkende opnamen mee kunnen worden gemaakt. Krachtige AI-software algoritmen, verhoogde beeldverwerkingssnelheden en andere nuttige functies maken de algehele camera gebruikservaring verder compleet.

Zowel de Redmi Note 12 Pro+ 5G als de Redmi Note 12 Pro 5G zijn voorzien van opmerkelijk heldere en levendige 120Hz Flow AMOLED-schermen, die Dolby Vision en Dolby Atmos ondersteunen. Samen met hun flexibele P-OLED materialen die slankere randen mogelijk maken, zorgen beide toestellen voor een prachtige en meeslepende visuele ervaring.

Beide smartphones worden geleverd met oplaadsnelheden op flagshipniveau, met 120W HyperCharge2 op de Redmi Note 12 Pro+ 5G en 67W snelladen op de Redmi Note 12 Pro 5G, en een 5.000mAh duurzame batterij voor langdurig dagelijks gebruik, zelfs bij hoge contentconsumptie. Daarnaast zorgt de MediaTek Dimensity 1080 high-performing chipset voor soepele en betrouwbare 5G-prestaties.

Redmi Note 12 Pro+5G begint bij EUR 499, Redmi Note 12 Pro 5G begint bij EUR 399, verkrijgbaar via Mi.com/nl en officiële verkooppunten.

Indrukwekkende prestaties

Redmi Note 12 5G en Redmi Note 12 bieden beide indrukwekkende prestaties en een verbeterde entertainmentervaring. De120Hz AMOLED-displays zorgen voor een prachtige beeldkwaliteit. Door respectievelijk de nieuwste Snapdragon 4 Gen 1 en Snapdragon 685 Mobile Platform kun je bovendien gemakkelijk multitasken met verbeterde energie-efficiëntie. De Redmi Note 12 5G is gericht op klanten die alle voordelen van een 5G-model willen ervaren tegen een toegankelijke prijs. Zowel de Redmi Note 12 5G als de Redmi Note 12 zijn voorzien van 33W snel opladen en een 5.000mAh (type) duurzame batterij. Dit betekent dat gebruikers meer apps kunnen gebruiken en meer foto’s kunnen maken zonder zich zorgen te maken over de batterij. Samen met een solide AI triple-camera, prachtige nachtmodus en een groot aantal leuke functies en filters, bieden beide apparaten camera’s die voorheen voor duurdere flagship modellen waren weggelegd.

Redmi Note 12 5G begint bij EUR 299, Redmi Note 12 begint bij EUR 249, verkrijgbaar via Mi.com/nl en officiële verkooppunten.

De nieuwe Redmi Watch 3

Met een kristalhelder 1,75″ AMOLED-scherm garandeert de Redmi Watch 3 leesbaarheid in fel zonlicht. De rand van dit apparaat is gemaakt met een hoogglans metalen afwerking met behulp van NCVM-technologie, wat het een premium look en feel geeft. De watch komt in twee klassieke kleuropties: zwart en ivoor. Bovendien zijn er twee speciale banden en meer dan 200 ingebouwde wijzerplaten beschikbaar, waarmee de Redmi Watch 3 gepersonaliseerd kan worden.3 

Uitgerust met een ingebouwde GPS en 5ATM _x0005_waterdichtheid4, ondersteunt het vijf belangrijke satellietplaatsbepalingssystemen en 121 sportmodi. Hieronder vallen zes automatisch herkende sportmodi, samen met bloedzuurstof-, hartslag-, slaap- en andere gezondheidsmonitoringsfuncties. Met een betrouwbare batterijduur van maximaal 12 dagen bij normaal gebruik5 zorgt de Redmi Watch 3 voor stabiele en efficiënte prestaties. Daarnaast beschikt het device over een HD-luidspreker en ruisonderdrukkende microfoon waar via Bluetooth ® telefoongesprekken mee gevoerd kunnen worden. 

De Redmi Watch 3 is verkrijgbaar voor EUR 129 via Mi.com/nl en officiële verkooppunten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: