fbpx

Beleef een geweldig puppy-avontuur in Little Friends: Puppy Island voor Nintendo Switch

Wie herinnert zich nog het geniale Nintendogs op Nintendo DS? In deze game was je het baasje van een heuse virtuele puppy. Krijgt deze razend populaire titel met Puppy Island een waardige opvolger?

Verken een paradijselijk eiland en word vrienden met schattige hondjes in een geweldig puppy-avontuur. Wandel door spannende locaties, graaf naar verborgen schatten, bouw en verbouw je vakantie-resort en ontmoet schattige pups om op je eigen tropische eiland te verzorgen.
 
Word vrienden met shiba’s, labradors, corgi’s, husky’s, pugs en meer, met 9 unieke puppy-rassen om te verzamelen op een paradijselijk eiland met diverse gebieden. Kleed je puppy’s aan met meer dan 350 kostuums en accessoires, verken uitgestrekte stranden, besneeuwde bergen, kersenbloesem-heiligdommen en meer op een eiland vol avonturen.
 
Vind de perfecte nieuwe locaties om accessoire-winkels en activiteitenstations te bouwen, en train je puppy’s om stats als gehoorzaamheid, behendigheid, vriendelijkheid en meer te verbeteren. Verzorg je puppy’s door ze te wassen, borstelen, voeden, uit te laten en met ze te spelen.

De game verschijnt deze zomer op Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: