fbpx

Psychologische thriller Fort Solis komt ook naar PlayStation 5

Fort Solis

Goed nieuws voor consolegamers. Want het fascinerende Fort Solis komt ook naar Sony’s PlayStation 5-console! Dat heeft ontwikkelaar Fallen Leaf zonet bekend gemaakt.

In Fort Solis kruip je in de huis van de ingenieur Jack Leary. Het verhaal start wanneer je wordt opgeroepen voor een onderhoudsklus in een verlaten mijnwerkersbasis op Mars. Uiteraard loopt dit niet af zoals het zou moeten en ontvouwt er zich (hopelijk) een intrigerend verhaal.

Het hoofdpersonage Jack wordt trouwens vertolkt door Roger Clark, terwijl Wyatt Taylor wordt vertolkt door niemand minder dan Troy Baker.

Om het nieuws te vieren dat Fort Solis ook naar PlayStation 5 komt, heeft ontwikkelaar Fallen Leaf een nagelnieuwe gameplay trailer en screenshots vrijgegeven van de game. De game heeft nog geen definitieve releasedatum, maar moet dus deze zomer verschijnen voor pc en PlayStation 5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: