fbpx

Stranded: Alien Dawn komt op 25 april naar PC en consoles

Stranded Alien Dawn

Zelf kijk ik momenteel naar Lost in Space op Netflix, en nu ik eraan denk, die serie past wel bij een titel als Stranded: Alien Dawn. Dat kan ik binnenkort misschien zelf eens testen wanneer de game op 25 april releaset.

Stranded: Alien Dawn brengt ons een boeiende 3D-wereld waarin onze beslissingen het lot bepalen van een kleine groep overlevenden. Beginnend met niets anders dan de basis, zullen we ervoor moeten zorgen dat de gestrande overlevenden kunnen samenwerken om hun crashplaats om te toveren in een bloeiende basis, en dit alles terwijl we grip krijgen op de prachtige maar meedogenloze omgeving. Net zoals in Lost in Space op Netflix dus… (Of had ik dat al gezegd?)

Van het bruisende berggebied van Sobrius tot het woeste zand van Desertum, moeten de overlevenden aanvallen van buitenaardse dieren afweren, kennis opdoen van vreemde nieuwe planten en nieuwe technologieën onderzoeken om ervoor te zorgen dat ze echt kunnen gedijen. Van een eenvoudige schuilplaats tot een high-tech fort.

Elke overlevende brengt zijn eigen unieke vaardigheden, karaktertrekken en achtergrondverhaal mee. De spelers moeten ervoor zorgen dat de groep kan samenwerken als ze tot het uiterste worden gedreven, tegen grote en kleine bedreigingen, van mysterieuze ziektes tot extreme weersomstandigheden.

Naast de zorg voor hun basisbehoeften is het van vitaal belang de overlevenden te helpen zich aan te passen aan hun ongekende omstandigheden door mogelijkheden te bieden voor vermaak, ontspanning en het opbouwen van relaties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: