fbpx

Nieuwe Unreal Engine 5.2 demo belooft een prachtige toekomst

Unreal Engine 5.2

Epic gunt ons met een nieuwe Unreal Engine 5.2 demo een blik op wat we in de toekomst mogen verwachten qua graphics in games.

Ontwikkelaar Epic is niet alleen bekend van Fortnite, maar is ook de fabrikant van een van de meest gebruikte game engines. Tijdens hun State of Unreal showcase tijdens de Game Developers Conference hebben ze getoond wat er in de nabije toekomst allemaal mogelijk gaat zijn.

The large open world environment [seen in the Unreal Engine 5.2 demo] is built using procedural tools created by artists that build on top of a small, hand-placed environment where the adventure begins. Shipping as Experimental in 5.2, new in-editor and run-time Procedural Content Generation (PCG) tools enable artists to define rules and parameters to quickly populate expansive, highly detailed spaces that are art-directable in manner and work seamlessly with hand-placed content.

Op papier klinkt het allemaal ingewikkeld, maar kijk vooral zelf wat de Unreal Engine 5.2 allemaal kan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: