fbpx

Schrijver van Dune en Doctor Strange werkt aan Gears of War-film

Gears of War

Eind 2022 jaar kwam Netflix met de verrassende mededeling dat het een samenwerking was aangegaan met The Coalition om series en films te ontwikkelen die zich zouden gaan afspelen in het Gears of War-universum.

Een paar maanden later komt het grote streamingbedrijf met een nieuw statement waarin het aangeeft een schrijver te hebben aangetrokken om het script van de Gears of War-film te schrijven.

Het gaat om niemand minder dan Jon Spaihts. Deze man is verantwoordelijk voor de scripts van de eerste Doctor Strange-film, Prometheus van Ridley Scott én de Dune-films van regisseur Denis Villeneuve.

Jon Spaihts

Gears of War is one of the all-time great action games, with vivid characters, a beautifully designed world and a combat system that drives home the lethality of war and the importance of standing by your squadmates. It wants to be cinema, and I’m thrilled to have the chance to help that happen.

Spaihts is dus zeker niet de minste, wat mij wel vertrouwen geeft in de goede afloop van dit project.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: