fbpx

Crash Team Rumble knokt zich op 20 juni naar consoles

Crash Team Rumble

Crash Bandicoot is helemaal terug. Na het fantastische Crash Bandicoot 4: It’s about Time, komt ontwikkelaar Toys For Bob nu met een 4v4 team-based multiplayer-game.

In Crash Team Rumble je de controle uit een breed scala aan personages uit het Crash-universum, die elk in een van de drie rollen vallen: Blocker, Booster, of Scorer. Teams maken strategisch gebruik van de verschillende rollen om samen te werken en als eerste het meeste Wumpa-fruit in hun dropzone te krijgen, terwijl ze tegelijkertijd de dropzone van hun tegenstander verdedigen.

Relic Powers brengen een extra strategisch element in de game. Deze kan je gebruiken om de overhand te krijgen bij het scoren en zo je team naar de overwinning te leiden. Crash Team Rumble bevat cross-platform play, zodat je jezelf geen zorgen moet maken dat je niet met je vrienden met andere consoles kan samenspelen.

Crash Team Rumble verschijnt op 20 juni op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One en je legt €29,99 neer voor de Standard Edition en €39,99 voor de Deluxe Edition.

Vanaf vandaag kan je Crash Team Rumble ook pre-orderen om zo toegang te krijgen tot de Closed Bèta die gepland staat van 20 tot 24 april.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: