fbpx

Chapter 2: Retribution voor The Walking Dead: Saints & Sinners nu uit op PC en PS VR2

Als jij een fan bent van VR en het vakkundig liquideren van zombies dan zit je goed. Het VR-zombiespektakel The Walking Dead: Saints & Sinners krijgt er immers flink wat content bij vanaf vandaag.

Nieuwkomers en veteranen die terugkeren naar de wereld van The Walking Dead: Saints & Sinners kruipen opnieuw in de rol van The Tourist terwijl ze door geheel nieuwe bedreigingen navigeren die om elke hoek van de overstroomde stad New Orleans op de loer liggen.

In Chapter 2: Retribution moet je het opnemen tegen meer dan alleen de Walkers die door de straten zwerven. Er is ook de niet aflatende dreiging van de Axeman, die een nieuw niveau van terreur in de game introduceert.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: