fbpx

Lars Alexandersson beukt erop los in nieuwe trailer Tekken 8

Lars Alexandersson Tekken 8

Met al die trailers met vechters uit Tekken 8 die de laatste weken gelost worden, zou je denken dat de game er bijna zit aan te komen. Voorlopig kennen we nog geen exacte releasedatum, maar dat weerhoudt Bandai Namco er niet van om ook vandaag weer een trailer op de wereld los te laten.

Dit keer is het de beurt aan Lars Alexandersson, het buitenechtelijke kind van Heihachi Mishima. Hij deed zijn intrede in het Tekken-universum is Tekken 6: Bloodline Rebellion. Ook in het vervolg, Tekken 7, was hij aanwezig als vechtersbaasje.

Tekken 8 is in ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: