fbpx

Diablo IV open beta gameplay trailer

Diablo 4

De release van Diablo IV komt nu echt wel heel dichtbij. En ik beken, mijn hartje begint toch stiekem sneller te slaan. Wat heb ik uren, dagen, weken, maanden en misschien zelfs jaren versleten in het Diablo-universum. Maar nog even op de tanden bijten dus…

Deze week gaat de open beta van start en kan iedereen al eens proeven van al het lekkers dat er op het menu staat in de hel. En ja, ik heb grote honger!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: