fbpx

The Texas Chain Saw Massacre verschijnt in augustus

Voor de fans van het iconische horrorpersonage Leatherface, of de film in zijn geheel, hebben we goed nieuws. Zij kunnen in augustus aan de slag met de kettingzaag in The Texas Chainsaw Massacre.

Sumo Digital heeft via een exclusieve onthulling met IGN aangekondigd dat The Texas Chain Saw Massacre op 18 augustus 2023 naar de PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en pc komt.

De studio kondigde ook aan dat er op 25 mei 2023 een technische test zou worden gehouden voor de lancering van de game later dit jaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: