fbpx

Bekijk hier de officiële verhaaltrailer van Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor

Vandaag onthullen Respawn Entertainment, EA en Lucasfilm Games het verhaal achter het in aantocht zijnde Star Wars Jedi: Survivor.

De donkere tijden naderen en Cal Kestis zoekt een veilig onderkomen ver van het Rijk. Vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Jedi: Fallen Order, moet een meer volwassen Cal Kestis verder kijken dan zijn lichtzwaard om zijn bestemming te vinden in de schaduw van het Rijk.

Vertrouwde vrienden en nieuwe bondgenoten – Cere Junda (Debra Wilson), Greez Dritus (Daniel Roebuck), Merrin (Tina Ivlev), en de nieuw geïntroduceerde huurling Bode Akuna (Noshir Dalal) – staan aan Cal’s zijde tegen het Rijk en de meest meedogenloze vijanden van het heelal. Cal’s zoektocht brengt hem naar nieuwe planeten en bekende grenzen in het Star Wars-sterrenstelsel, waaronder Koboh, de thuisbasis van de Bedlam Raiders.

Star Wars Jedi: Survivor maakt optimaal gebruik van de huidige generatie gaminghardware en levert de ultieme filmische Jedi-ervaring wanneer de game op 28 april lanceert op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: