fbpx

Kortere wachttijden in Diablo IV-bèta dankzij hotfix

Diablo 4 IV

Wie afgelopen weekend toegang had tot de Diablo IV-bèta heeft ongetwijfeld kennis gemaakt met de absurd hoge wachttijden om de game binnen te raken. Ook onze auron_sagara was er slachtoffer van, zijn ervaringen over de bèta lees je trouwens snel op deze website.

Ontwikkelaar Blizzard is zich uiteraard bewust van deze problemen en heeft gisteren een hotfix uitgebracht waardoor de wachttijden naar een respectabel niveau moeten gezakt zijn. Bovendien zou de game ook een stuk stabieler moeten draaien na de update.

Last night, the team pushed a few backend server hotfixes to address server stability and issues related to player parties that we reported on yesterday evening. This has led to significantly improved queue times, so players should be experiencing much shorter waits to get into the game.

The feedback we’re hearing is incredible – the team is delighted to see that so many players are enjoying Diablo IV. Thanks again for jumping into the beta and helping us identify issues to ensure we have the best possible launch for players everywhere.

De bèta van Diablo IV is nog speelbaar tot en met vanavond 20:00 uur. Wie geen vroegtijdige toegang had, krijgt later deze week ook een kans, want van 24 tot en met 26 maart is de bèta voor iedereen speelbaar.

Diablo IV verschijnt op 6 juni voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en uiteraard pc.

Queue wait times?
by u/engineering-scienct in diablo4

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Kortere wachttijden in Diablo IV-bèta dankzij hotfix'

  1. Beetje teleurgesteld over de beta, zie niet veel nieuws tegenover de vorige Diablo.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: