fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 11 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Atomic Heart uitgespeeld op 18 uur, dus nu weer tijd voor een iets langere game en dat is Hogwarts Legacy. En het moet gezegd, na Cyberpunk, Atomic Heart, God of War en Death Stranding is dit toch wel een heerlijke frisse game. Iets helemaal anders zeg maar. Benieuwd hoe lang het gaat duren voor ik een supertovenaar ben.

Qua series en films heb ik weer wat plezants gevonden op Netflix, namelijk The Lost Planet. Daarnaast hebben mijn vriendjes in de redactie me verteld dat ik Everything Everywhere All at Once (wat een vervelende titel om te onthouden trouwens) zeker moet checken op Amazon en/of Streamz. En als zij het zeggen, dan kan ik niet weigeren natuurlijk.


MrRolfson

Zaterdag ga ik me helemaal laten onderdompelen in de wereld van de Pokémon Trading Card Game. Het is ondertussen al geleden van 2006 toen ik voor het eerst in aanraking kwam met dit type kaartgames op Magic The Gathering Worlds in San Francisco. Ik ben dan ook razend benieuwd of ik de microbe opnieuw te pakken krijg…


Jim

Breken, slopen en schieten dit weekend. Neen, ik ga geen Fortnite-marathon houden maar eindelijk mijn tegels in de living uitbreken zaterdag! Na het opruimen en de meerdere bezoeken aan het containerpark maken we er een gezellige filmavond van met de vriendin en doen we een weddenschap van wie het eerst in slaap zal vallen… .

Het weekend start vrijdagavond met een gezellig etentje op de Freethiel en aansluitend wonen we de match tegen Lierse bij met een groep vrienden.

Deze zondag draait nog maar eens om voetbal en trek ik richting Leuven. Na het goede resultaat vorige week tegen Cercle is het nu echt de moment om een Play-Off 2 plek te behalen aan Den Dreef.


auron_sagara

Het wordt een duivels weekend. Vanaf vrijdag ga ik al aan de slag met de early acces van Diablo IV. In de loop van volgende week mogen jullie alvast een preview verwachten van deze hopelijk iconische game van Blizzard.

Op vrijdagavond ben ik wederom alleen thuis met de dochter, dus zullen we samen weer wat co-op gamen. Diablo IV staat ook dan op de planning. We zijn ook samen begonnen aan Divinity Original Sin: Enhanced Edition, een fantastische game van Belgische makelij. En perfect als opwarmer voor Balder’s Gate III, dat deze zomer uitkomt.

Op zaterdagavond gaan we gezellig in de zetel hangen voor een filmavondje. Vorige week hebben we Rocketman gezien omtrent het leven van Elton John en nu is het de beurt aan Elvis.


RoMa

Wat heb ik uitgekeken naar de Resident Evil 4 Remake. Het origineel staat nog steeds als één van de beste (misschien zelfs dé beste) games op PS2 wat mij betreft. Binnenkort mag je de review op onze website verwachten, want ik dompel mezelf weer helemaal onder in de Spaanse nachtmerrie van Leon!

Verder staan er lekkere porties Warzone 2.0, FIFA 23 en Rocket League op het programma. Ook Hunt: Showdown heb ik weer eens vanonder het stof gehaald, net als Worms: W.M.D. .


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: