fbpx

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure nu gratis via Steam

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure Steam Giveaway

Voor al wie niet goed weet wat te doen dit weekend, heb ik een uitstekende tip. 2K en Gearbox hebben een erg leuk cadeau voor ons in petto.

Via Steam kan je namelijk gratis en voor niks Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure toevoegen aan je digitale bibliotheek.

De game werd eind 2021 als standalone titel uitgebracht, maar is in feite gebaseerd op dlc voor Borderlands 2. Wat het ook mag zijn, Tiny Tina is een van de leukste personages in Borderlands en deze game moet je dan ook gespeeld hebben.

Je hebt nog tot en met donderdag 23 maart om 18u00 om Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure te claimen via Steam.

Check zeker ook de pagina als je op zoek bent naar andere kortingen op de Borderlands-reeks, want op de games zitten in de Steam Spring Sales. Zo haal je Borderlands 3 voor slechts €8,99 in huis!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.