fbpx

Sea of ​​​​Thieves viert vijfde verjaardag met negende seizoen

Sea-of-Thieves-Season-6-Featured

Ik moet toegeven dat de titel wat geforceerd is, maar de populaire piratengame van Rare is weldegelijk al vijf jaar jong!

Om dat te vieren gaat het negende seizoen van Sea of Thieves nu van start. Dit seizoen is nu beschikbaar op Xbox-consoles, pc én gratis via Xbox Game Pass.

Season 9 introduceert Chests of Fortune, waardevolle kisten die alleen te vinden zijn in een veroverd Fort of Fortune. Gamers die de uitdaging van het jagen op een schip kunnen overwinnen, kunnen ze inleveren voor stukken van de nieuwe Fates of Fortune ship set. Je kan ook stukken uit deze set verdienen van The Reaper’s Bones door Reaper’s Chests en Reaper’s Bounties in te leveren.

Daarnaast introduceert Season 9 een reeks quality of life updates om je ervaring op de digitale zee te verbeteren. Tot slot kunnen we ook updates van World Events verwachten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.