fbpx

Bekijk de officiële launch trailer van WWE 2K23

Doen de namen Becky Lynch, Bobby Lashley, Rhea Ripley of The Miz een belletje rinkelen? Nee? Kijk dan snel naar de officiële launch trailer van WWE 2K23.

Vanaf vandaag is WWE 2K23 speelbaar, als je tenminste beschikt over de Deluxe of Icon Edition van de game. De officiële release staat gepland voor 17 maart. De game is speelbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

John Cena zou ook ergens in de trailer zitten, maar ik zie hem nergens… .

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: