fbpx

Eerste beelden nft-game Symbiogenesis van Square Enix

Symbiogenesis

Nft’s, het is en blijft een ding. Ik ben niet bepaald voorstander van deze verkoopbare digitale kunst, maar bedrijven zoals Square Enix duidelijk wel.

Ze hebben de eerste beelden vrijgegeven van Symbiogenesis, een game waarin zo’n 10.000 personages gaan zitten die door het leven gaan als nft. Dit wil dus zeggen dat je deze personages kan kopen, in het verhaal gebruiken en daarna ook kan doorverkopen.

Deze nft’s kunnen niet alleen in de game gebruikt worden, maar ook als profielafbeelding op verschillende sociale media. Je merkt het, de creativiteit druipt er van af.

Misschien dat Square Enix nog meer in petto heeft voor ons met deze nft’s, want op 17 maart wordt de officiële website van Symbiogenesis online gezet met daarop meer info over de werking van de game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: