fbpx

Nieuwe gameplay trailer onthult dat RoboCop: Rogue City in september verschijnt

RoboCop: Rogue City

Ik moet tot mijn eigen schaamte toegeven dat ik nog nooit RoboCop gezien heb. Misschien dat ik daar maar eens verandering in moet brengen na het zien van de gameplay trailer van RoboCop: Rogue City.

De trailer van RoboCop: Rogue City werd getoond in het kader van Nacon Connect 2023 en ziet er om eerlijk te zijn best knap uit. Omgevingen zien er futuristisch en gedetailleerd uit en het bloed spat dan ook weer heerlijk in het rond.

Wie goed luistert herkent ongetwijfeld de stemacteur van Alex Murphy. Het gaat hier om de stem van Peter Weller, de man die ook in in de originele RoboCop-film uit 1987 in het pak van RoboCop zat. Naast het oplossen van criminaliteit, zullen we ook plaats kunnen nemen in Auto-9.

RoboCop: Rogue City moet in september beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam. De game wordt ontwikkeld door de Pools/Japanse studio Teyon die eerder verantwoordelijk was voor Terminator: Resistance en Monster Truck Championship.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.