fbpx

Herbekijk alle gameplay trailers van #NACONCONNECT 2023

Herbekijk de eerste NACON Connect van 2023. Tijdens deze online-conferentie deelde de Franse ontwikkelaar diverse aankondigingen, nieuwe informatie en gameplaybeelden van de games die dit jaar verschijnen.

De NACON Connect-conferentie toonde wat spelers in-game kunnen verwachten van diverse titels.

Voor de allereerste keer werd gameplay getoond van diverse titels die tijdens de vorige NACON Connect werden aangekondigd, inclusief Ravenswatch, een game die vanaf 6 april speelbaar is via Vroegtijdige Toegang, Gangs of Sherwood, met hoogst spectaculaire gameplay, en RoboCop: Rogue City, waarvan zowel de onderzoek-elementen als FPS-actie werden getoond.
 
Daarnaast werden diverse sportgames aangekondigd en was er nieuws over de releasedatum van Ad Infinitum, de psychologische horrorgame die speelt tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: