fbpx

Ervaar online actie ten top met WWE 2K23 MyFACTION

Wat een verademing was WWE 2K22 na een reeks blunders van formaat. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar het nieuwe deel, en hoop dat dit het nog beter gaat doen dan zijn voorganger. De verandering voor WWE 2K23 MyFACTION belooft alvast veel goeds.

2K onthulde enkele upgrades en toevoegingen voor MyFACTION in WWE 2K23. Deze speelmodus kan je het best vergelijken met Ultimate Team uit FIFA. In WWE 2K22 was dit nieuw en het had een min of meer verslavende werking voor mij. Enkel kon je het niet online tegen anderen opnemen met je verzamelde kaarten en dat was uiteindelijk een spijtige zaak.

Voor WWE 2K23 ziet het er alvast anders uit, want deze keer zullen we het wel kunnen opnemen met onze kaarten tegen andere spelers. Met een volledig nieuwe online head-to-head gameplay, Live Events, knap uitziende kaarten in verschillende niveaus en bijzondere personagemodellen, zullen WWE-fanaten niet weten wat hun overkomt.

Bekijk hier alvast de verschillende gameplay-verbeteringen en functies:

  • Strijd Head-to-Head Online: Ervaar geheel nieuwe online gameplay in MyFACTION. Pronk met sterrenfacties en daag vrienden en leden van de WWE 2K-community uit via Online Quickplay voor eindeloze uren speelplezier;
  • Beleef unieke live-evenementen: Regelmatige content na de lancering in de vorm van geplande Live Events komen het hele jaar door in MyFACTION, en bieden een single-player ervaring met unieke matchups samengesteld door WWE 2K-ontwerpers;
  • Kaarten verzamelen en upgraden: Diverse en esthetisch verbeterde kaarten in meerdere niveaus met scherpe afbeeldingen, zeer gedetailleerde achtergronden en designboosts laten fan-favoriete Superstars knallen! Kijk bovendien uit naar de toevoeging van de gloednieuwe Pink Diamond-rang na de lancering;
  • Geniet van alternatieve Superstar-kleding: Verzamel meerdere iteraties en MyFACTION exclusieve looks voor favoriete Superstars terwijl je de ultieme factie opbouwt, van de meest begeerde historische looks tot de meest actuele veranderingen op tv.

WWE 2K23 Deluxe Edition en Icon Edition zijn speelbaar vanaf 14 maart 2023. De gewone editie is speelbaar vanaf 17 maart 2023. Dit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: