fbpx

Roguelite Ravenswatch toont zich in nieuwe gameplay trailer, early access vanaf 6 april

Ravenswatch

Op de Nacon Connect 2023-presentatie kregen we een uitgebreide blik op de gameplay van de intrigerende roguelite Ravenswatch.

In deze nieuwe trailer maken we kennis met wat Ravenswatch allemaal voor ons in petto heeft. Denk daarbij aan co-op mogelijkheden, vette combat en fascinerende speelbare personages. Deze zijn geïnspireerd op sprookjesfiguren zoals Roodkapje en de Sneeuwkoningin.

Ravenswatch wordt ontwikkeld door Passtech Games, de studio die ook verantwoordelijk was voor het goed ontvangen Curse of the Dead Gods.

Vanaf 6 april gaat de game in Early Access op Steam. In 2024 moet de volledige versie verschijnen, zowel op pc als op andere platformen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: