fbpx

Mystery-adventure PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo nu verkrijgbaar

PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo

Square Enix stuurt het bericht de wereld in dat hun nieuwe single player bovennatuurlijke mystery-adventure PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, pc via Steam, iOS en Android.

Wij kregen de kans om deze titel te reviewen en zoals je kan lezen in Bruno zijn review is het iets heel speciaals geworden.

PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo speelt tijdens de Showa Period (1926-89) in Tokio’s Sumida City, Honjo en wekt de ijzingwekkende griezelverhalen van deze streek tot leven in de stijl van een 2D visual novel.

Deze gelaagde verzameling huiveringwekkende spookverhalen draait om verschillende hoofdrolspelers die de “power of curses” bezitten. Spelers moeten vanuit de verschillende perspectieven van deze personages de mysteriën van Honjo onderzoeken.

Overdag verkennen spelers de mysterieuze gebieden van de stad, waar ze puzzels kraken en nieuwe aanwijzingen vinden die hen helpen de mysteriën achter de zeven dodelijke vloeken te ontrafelen.

Als de nacht valt, worden ze jager of prooi van andere vloekdragers. Tijdens deze bovennatuurlijke beproeving moeten spelers hun eigen krachten leren beheersen en tegelijk voorkomen dat ze het slachtoffer worden van de paranormale krachten waar anderen over beschikken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.