fbpx

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6 launch trailer

Monster Energy Supercross 5

Brullende motoren, spectaculaire jumps, spannende wedstrijden en een flinke portie adrenaline. Dat is wat je mag verwachten van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6. De enige gelicenseerde Supercross-videogame met de officiële coureurs en tracks van seizoen 2022 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam voor Windows pc. De PlayStation-versie biedt een gratis upgrade van PS4 naar PS5, terwijl de Xbox-versie Smart Delivery ondersteunt.

Wil je weten of deze game jouw centen waard is? Check dan RoMa zijn review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.