fbpx

Netflix deelt eerste filmtrailer voor Seven Kings Must Die

Dit is een verrassing die mijn dag helemaal goed maakt. Als fan van series als Vikings en The Last Kingdom is dit heel goed nieuws. Waarom? Seven Kings Must Die is namelijk het vervolg op The Last Kingdom, en vervolgt het verhaal van Uthred.

Na de dood van koning Edward ontstaat een strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers om de macht strijden. En wanneer een alliantie Uhtreds hulp inroept bij hun plannen, staat Uhtred voor een keuze tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom om een verenigd Engeland te vormen.

De film is vanaf 14 april te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.