fbpx

Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas set 4 is nu beschikbaar

Mario Kart 8 Deluxe

Ik weet wat ik dit weekend ga doen: goud proberen halen in de twee nieuwe bekers die met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas set 4 vanaf vandaag beschikbaar zijn.

Deze vierde set voor Mario Kart 8 Deluxe introduceert de Fruitbeker en Boemerangbeker met in totaal acht circuits, inclusief klassiekers die eerder verschenen voor Game Boy Advance, Nintendo GameCube, Nintendo DS, Wii en Mario Kart Tour, én een gloednieuw circuit: Yoshi’s Eiland. 

Daarnaast wordt er ook een nieuwe racer toegevoegd: Birdo. Deze zagen we voor het eerst in Mario Kart: Double Dash!! en is beschikbaar in negen verschillende kleuren.

Onder de trailer vind je een overzicht van alle bekers en circuits.

Fruitbeker

  • Afslag Amsterdam – Race door de historische binnenstad naar velden vol kleurrijke tulpen in dit op Amsterdam gebaseerde circuit uit de mobiele game Mario Kart Tour.
  • Rivieroever – Race door watervallen en over bruggen op een jungle-circuit vol scherpe bochten en weelderig groen dat eerder verscheen in Mario Kart: Super Circuit.
  • DK’s Skipark – Zweef over dalen en raas van de bergen in dit kronkelige sneeuwcircuit met springschansen en coole ijsbeelden van bekende personages.
  • Yoshi’s Eiland – Scheur swingend over dit nieuwe circuit dat is geïnspireerd door Super Mario World 2: Yoshi’s Island voor het Super Nintendo Entertainment System. Race naar de finish over de wolken van blauwe luchten en met bloemen begroeide heuvels.

Boemerangbeker

  • Bangkok-Break – Gouden luchten, glinsterende waterpartijen en vele lichtjes maken een verbluffende indruk in dit circuit dat eerder verscheen in Mario Kart Tour.
  • Mario’s Circuit – Dit circuit uit Mario Kart DS voert je over de glooiende heuvels en slingerende wegen rond het kasteel van Peach.
  • Waluigi’s Stadion – Rag je een weg over hellingen en voorbij vele obstakels op dit uitdagende moddercircuit dat oorspronkelijk verscheen in Mario Kart: Double-Dash!!.
  • Singapore-Skyline – Drift je een weg door het kleurrijke standscentrum en pas op voor vakantievierende Goomba’s op dit circuit uit Mario Kart Tour.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.